Start Archiwum
PDF Drukuj

Wyborco, idź do wyborów i zagłosuj przeciwko demagogii!koniczynka

Nasi kandydaci

Wyborco!

Jeśli jeszcze się zastanawiasz na kogo głosować, wybierz naszą partię, która jako jedyna nie zmienia ciągle swojego szyldu, ma ponad 100 letnią tradycję, głosuj na Polskie Stronnictwo Ludowe, lista numer 5. PSL jest partią środka, partią rozsądku i partią kompromisu, stabilizującą scenę polityczną, która łączy tradycję z nowoczesnością. My nie obiecujemy gruszek na wierzbie, nie mamy przechyłów ani w lewo ani w prawo. Dla nas najważniejszy jest człowiek i jego problemy. Ostanie cztery lata mimo kryzysu, dzięki stabilności sceny politycznej, którą zawdzięczamy koalicji PO z PSL, były dla Polski bardzo owocne. Gołym okiem widać, że praktycznie cała Polska jest w budowie. Wybierz nas jeśli chcesz systematycznego wzrostu liczby miejsc pracy, stałej waloryzacji rent i emerytur.

Wybierz naszych kandydatów! Mamy wypróbowanych kandydatów umiejących uczciwie, mądrze i nowocześnie pracować. Mariusz Pawelec wykształcony i doświadczony w pracy na różnorakich polach, ostatnio pracuje z młodzieżą, jest Wojewódzkim Komendantem OHP. Tomasz Majka, dobrze wychowany, wysportowany, ciągle uczący się i pracujący młody człowiek, ostatnio z powodzeniem pełni rolę trenera piłkarskiego.

Wyborco, nie słuchaj demagogów, którzy obiecują przed wyborami, jedynie co mogą robić to spowodować zamęt i rozbicie sceny politycznej co przerabialiśmy w poprzednich kadencjach. Takie postawy wręcz hamują rozwój Polski i nie pozwalają wykorzystać naturalnej pracowitości i gospodarności Polaków. Nie wracajmy do złej historii.

Wyborco, idź do wyborów i zagłosuj przeciwko demagogii!

Eugeniusz Janeczek - PSL Jaworzno