Wszystko o wyborach 2014
Wpisany przez http:/psl.org.pl/

Wybory samorządoweWybory samorządowe 2014 r. - informacje podstawowe

(strona źródłowa)

Uchwała Rady Naczelnej Polskiego Stronnictwa Ludowego z dnia 14 czerwca 2014 r. w sprawie udziału Polskiego Stronnictwa Ludowego w wyborach samorządowych 2014r. (stanowisko podniesione do rangi uchwały, uchwałą RN PSL nr 24/2014 z dnia 26 lipca 2014 r.)

pobierz ...

Uchwała Rady Naczelnej Polskiego Stronnictwa Ludowego z dnia 14 czerwca 2014 r. w sprawie uchwalenia zasad i trybu wyłaniania kandydatów Polskiego Stronnictwa ludowego na radnych, wójtów, burmistrzów i prezydentów miast oraz ustalania list kandydatów w wyborach samorządowych 2014 r. (stanowisko podniesione do rangi uchwały, uchwałą RN PSL nr 24/2014 z dnia 26 lipca 2014 r.)

pobierz ...

Uchwała Naczelnego Komitetu Wykonawczego Polskiego Stronnictwa Ludowego  z dnia 30 czerwca 2014 r. w sprawie określenia harmonogramu odbycia konwencji wyborczych Polskiego Stronnictwa Ludowego zwoływanych dla wyłonienia kandydatów w wyborach samorządowych 2014 r.

pobierz ...

Uchwała Naczelnego Komitetu Wykonawczego Polskiego Stronnictwa Ludowego  z dnia 30 czerwca 2014 r. w sprawie regulaminów obrad konwencji wyborczych Polskiego Stronnictwa Ludowego zwoływanych dla wyłonienia kandydatów w wyborach samorządowych 2014 r.

pobierz ...

Regulamin obrad gminnej konwencji wyborczej polskiego Stronnictwa Ludowego zwołanej dla wyłonienia kandydatów w wyborach samorządowych 2014 r.

pobierz ...

Regulamin obrad powiatowej konwencji wyborczej polskiego Stronnictwa Ludowego zwołanej dla wyłonienia kandydatów w wyborach samorządowych 2014 r.

pobierz ...

Regulamin obrad wojewódzkiej konwencji wyborczej polskiego Stronnictwa Ludowego zwołanej dla wyłonienia kandydatów w wyborach samorządowych 2014 r.

pobierz ...

Informacje Państwowej Komisji Wyborczej:

Informacja o zgłaszaniu list kandydatówdo sejmików województw

Informacja o zgłaszaniu list kandydatów do rad powiatów

Informacja o zgłaszaniu list kandydatów w miastach na prawach powiatu

Informacja o zgłaszaniu list kandydatów do rad gmin