Start Archiwum
Wpisany przez Za portalem Moje Jaworzno
wtorek, 21 czerwca 2011 11:31

Dni Jaworzna 2011 - całość w jednym miejscu

dni jaworzna 2011Dni Jaworzna 2011 przechodzą do historii. Pod adresem organizatorów sypią się zarówno pochwały za starania i zaproszenie czołowych gwiazd naszej estrady i jak zwykłe, są też głosy krytyczne. Te ostatnie, jak ten zacytowany poniżej są cenne, należy się w nie wsłuchać aby w przyszłości doskonalić swoje działania.

"Nie rozpieszczają jaworznianie wykonawców, zarówno naszych, jak i przyjezdnych, swoją obecnością podczas koncertów. Tak było w sobotę, na stadionie MCKiS, kiedy to mimo nie najgorszej pogody, pojawiły się tylko małe grupki publiczności, nieco gęstniejąc podczas ostatniego koncertu. Bo po co ruszać się z domu, kiedy na scenie nie wystąpi gwiazda z pierwszych stron tabloidów, kiedy lepiej pozostać przed telewizorem, albo jeśli już wyjść, to okupować stoliki w ogródku piwnym. Malkontenctwo osiąga olbrzymie rozmiary, a niezadowolenie z wszystkiego, co pojawia się w propozycjach spędzenia wolnego czasu widać na każdym kroku. I niech ktoś nie mówi, że oferta jest zła. Najpierw trzeba spojrzeć na swoje horyzonty i potrzeby kulturalne, a potem zastanowić się czy krytyka jest zasadna (Alex -portal Moje Jaworzno)"

Zapoznajmy się koniecznie z artykułem http://www.imprezy.jaworzno.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=1657